400 g sterilizētu sojas pupiņu, 100 g sīpolu, 100 g puravi, 100 g svaigu saldo piparu, 30 g kaltētu austersēņu, 50 g augu eļļas, 2 saldie (zaļā krāsā) rutki, 8 ķiploku daiviņas, 1 tējkarote cietes, samaisītās 100 g vīnā, 1 ēdamkarote sojas majonēzes, sāls.

Sēnes imērcē aukstā ūdenī, pēc 30 minūtēm izkāsa, sagriež gabaliem un sagriež dārzeņus.

Pannā ar pretpiedegošo pārklājumu sakarsē eļļu, pievieno pēc kārtas sasmalcināto ķiploku, sīpolu, puravi, zaļo rutki, piparus un sēnes. Pēc dārzeņu apcepšanas, pievieno izcēstas pupiņās, vāra, pievieno sāli, ielej vīnu (iesakām balto), ar cieti un sojas majonēzi. Ne ilgi vāra un pasniedz ar rīsiem vai jebkuru nesaldo baltmaizes veidu.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV