Ziemas celmenes - 1 kg, ķiploki - 3 daiviņas, olīveļļa - 6 ēdamkarotes, sviests - 60 g, milti - 60 g, dārzeņu buljons - 2 glāzes, saldais krējums - 250 g, gorgonzola siers - 125 g, sāls, malti baltie pipari pēc garšas, rauga buljons sēnēm - 1 ēdamkarote, gaļīgi tomāti - 4 gab., baziliks - 1 ķekars, lazanja (zaļās plāksnes) - 250 g.
Sēnes nomizo un sagriež mazos gabaliņos. Ķiplokus nomizo un sautē 3 piegājienos līdz caurspīdībai, 1 sasmalcinātu šķēli 2 ēdamkarotēs olīveļļas, kas izkususi lielā pannā. Sadaliet sēnes 3 daļās un apcepiet 3 piegājienos karstā augu eļļā katru porciju 4-6 minūtes. Izberiet bļodā un nolieciet malā.