Marinētas austersēnes 300 g., 5 olas, 1/2 glāze konservētu zaļo zirnīšu, 1/2 glāzes augu eļļas, 1 sīpols, 1/2 glāze piena, pipari, sāls pēc garšas.

No marinādes izņem sēnes, sasmalcina salmiņos, sakarsētā pannā 5-7 minūtes apcep kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem, 5-7 minūtes, pievieno sāli un zirņus.

Sakuliet olas līdz putošanai, nepārtraukti maisot, pakāpeniski ielejiet tajās pienu. Ielejiet sēnes ar iegūto maisījumu un ielieciet uzkarsētā cepeškrāsnī uz 10-15 minūtēm. Pasniedziet ēdienu karstu uz galda.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV