250-300 g nūdeles, 1-2 sīpoli, 150-200 g austersēņu, 1-2 paprikas, 150-200 g pupiņu pakšu, 50 g sojas mērces, sarkanie pipari, loki.
Vāra nūdeles līdz gatavībai. Sautē sīpolus, sagriestos pusriņķīšos, pievieno sēnes. Saldo papriku sagriež plānās strēmelēs un cep 5-7 minūtes līdz sēņu gatavības.
Tad pievieno saldētos pupiņu pakšus un turpina apcept (faktiski sanāk sautēšana, jo saldētos produktos ir liels daudzums ūdeņs) 7 minūtes. Galvenais - ne pārsautēt pupiņas, jo tās kļūst cietas. Pievieno dārzeņos sojas mērci, sarkanos piparus pēc garšas, tad ieliek vārītus makaronus, kārtīgi samaisa un cep vēl 5 minūtes. Ja ēdienā parādās daudz ūdens, pielikt 1-2 tējkarotes cietes. Sagriež vidēja izmēra loku saišķi salmiņos 3-4 cm garuma. Pievieno nūdelēs, labi samaisa, saliek uz lieliem traukiem un pasniedz.