Nomazgājiet žāvētas sēnes un ielieciet ūdenī uz 3-4 stundām, pēc tam sasmalciniet. Izkāš ūdeni, kurā bija iemērcētas sēnes, ielej katliņā. Ielieciet tajā sagatavotās sēnes un vāriet 15-20 minūtes. Tad pievienojiet kartupeļus, nedaudz ceptas pētersīļu saknes, selerijas, burkānus un vāriet, līdz gatavībai.
Stroparijas sēnes 100 gr., kartupeļi 600 gr., sīpoli 1-2 gab., tauki 2 ēdamkarotes, milti 2 ēdamkarotes, pētersīļi, dilles, sāls.
Nomazgājiet sēnes un ielieciet aukstā sālītā ūdenī uz 2-3 stundām. Tad sagriež tos sloksnēs, liek katlā, pārlej ar ūdeni, kurā bija iemērcētas sēnes, un liek uz uguns.