4 porciju pagatavošanai: 300 g lapu salātu, 800 g šitake sēnes, 2 olas, 60 g miltu, 100 g rīvmaizes, tauki dziļai cepšanai, 1 citrona šķēle, 8 mazi gurķi, 3 pērļu sīpoli, 1 ēdamkarote sasmalcinātu dillu, 300 g majonēze, pipari, cukurs.
Sagrieziet salātus gabaliņos un sakārtojiet uz šķīvja. Nomizojiet un pārgrieziet šitaki sēnes uz pusēm.
4 porciju pagatavošanai: 250 g svaigu šitake sēņu, 3 puravu kātiņi, 6 plānas šķēles vārīta kūpināta šķiņķa, 1 ēdamkarote olīveļļas, 250 ml. saldā krējuma, 30 g rīvēta siera, garšvielas.
Šitake sēnes sagriež šķēlēs un puravus 6 cm garos gabaliņos.
Šitake sēnes (cepurītes) 400 g., 1 ķiploku daiviņa, olīveļļa 2 ēdamkarotes, sāls, maltie pipari, pētersīļi pēc garšas, citrona sula pēc garšas.
Rūpīgi nomizojiet un smalki sasmalciniet šitake sēņu cepurītes. Sasmalciniet ķiploka daiviņu un sautējiet olīveļļā.
4 porciju pagatavošanai: 2 olas, 3 ēdamkarotes augu eļļas, 400 g šitaki sēnes, zaļie sīpoli, 1 ķiploka daiviņa, saldie pipari 1/2 gab., sviests, vārīti rīsi 360 g, 2 ēdamkarotes sojas mērces, sāls, pipari pēc garšas .
Sakuļ olas ar 1 ēdamkaroti auksta ūdens un uzbert mazliet sāli.