500 g austersēņu, 1 sīpols, 2 ēdamkarotes sviesta, 2/3 glāzes skāba krējuma, 1 olas dzeltenums, 2 ēdamkarotes rīvēta siera, 2 ēdamkarotes sasmalcinātu diļļu, 2 ēdamkarotes ūdens, pipari un sāls pēc garšas.

Sagrieziet sīpolu plānos riņķos, ielieciet bļodā ar eļļu un ļaujiet nostāvēties cepeškrāsnī 2-3 minūtes 700 jaudu līmenī.

Pievienojiet rūpīgi mazgātas un sasmalcinātas sēnes, pievienojiet ūdeni, sāli un piparus. 3 minūtes sautē cepeškrāsnī ar jaudu 700. Tad palielina jaudu līdz 1000, sajauc sēnes un sautē vēl 6-8 minūtes. Pēc tam pievieno skābo krējumu, sieru, olu dzeltenumu un sasmalcinātas dilles, visu kārtīgi samaisa un, samazinot jaudas līmeni līdz 700, sautē 1-2 minūtes. Pasniedz karstu.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV