Mērces ar Ziemas celmeni.

Sarkanā galvenā mērce: lauru lapa, pipari (zirņi) - pēc garšas, ziemas celmenes, sīpoli, kaulu smadzenes, sāls un eļļa.

Apcep smalki sagrieztus sīpolus, pievieno smalki sagrieztas sēnes, ielej sarkanvīnu un vāra līdz pusei no sākotnējā tilpuma.

Lasīt tālāk...

Sīpoli - 2 gab., ziemas celmene - 400 gr., sāls - 1 tējkarote, baziliks 2 tējkarotes, malti melnie pipari - pēc garšas, saldais krējums - 3 tējkarotes.

Nomizot un smalki sagriezt sīpolu. Apcept pannā. Sēnes sagriež un apcep uz pannas, līdz viss ūdens ir iztvaikojis.

Lasīt tālāk...

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV