6 porciju gatavošanai. 12 olas, 12 lielas garneles, 400 g svaigu vai konservētu austersēņu, 35 g skāba krējuma, 50 g sviesta, 50 g Madeiras.
Ieeļļojiet, uzberiet sāli un piparojiet 6 ugunsizturīgas veidnes, katrā ielejiet 2 olas.
Sagatavojiet ūdens pirti: piepildiet katlu ar platu dibenu ar karstu ūdeni un ievietojiet tajā veidnes.
Tad liek karstā cepeškrāsnī (210 C) un cep 6-8 minūtes. Izņemiet, kad olbaltumvielas sāk zaudēt caurspīdīgumu, un dzeltenumi vēl nav sacietējuši. Tikmēr pannā 3 minūtes apcep mizotās garneles, pievienojot 20 g sviesta. No pannas noņemiet garneles, izlejiet taukus, uzlejiet Madeiru, iztvaicējiet to uz lielas uguns, pievienojiet skābo krējumu, sāli, piparus un atstājiet uz uguns, līdz sabiezē. Sēnes uzvāra, sagriež plānās šķēlēs, sakārto olu veidnēs un pasniedz.