250 g svaigas austersēnes, 100 g sīpolu, pa 20 g sāls, cukurs un augu eļļas, 1/2 glāze ūdens, pipari pēc garšas.
Vārītas austersēņu cepurītes smalki sagriež un sajauc ar sasmalcinātiem sīpoliem.
4 porciju pagatavošanai.
200 g austersēņu, 1/2 glāze olīveļļas, 2 sasmalcinātas ķiploku daiviņas, 1 citrona mīkstums, 1 ēdamkarote citrona sulas, 2 ēdamkarotes smalki sasmalcinātu piparmētru, 250 g makaronu, 4 gatavi, nomizoti, sasmalcināti tomāti, sāls, pipari.
Uz 500 g svaigu austersēņu: 1 kg svaigu kāpostu, 1 sālīts gurķis, 1 sīpols, 2 ēdamkarotes tomātu biezeņa, 1-2 tējkarotes cukura, 2 ēdamkarotes sviesta.
Sasmalcināt kāpostus un ievietot kastrolī, pievienot sviestu, nedaudz ūdens un sautēt apmēram 1 stundu.
300 g svaigo austersēņu, 300 g vārītas vistas gaļas, 3 olas, 2 sīpoli, 100 g svaigo gurķu, 100 g plūmju, 100-150 g majonēzes.
400 g svaigo austersēņu, 200 g vārītas vistas gaļas, 4 olas, 50 g sīpolu, 50 g svaigo gurķu, 100-150 g majonēzes.
Austersēnes nomazgā, sagriež strēmelēs un vāra sālsūdenī. Olas pagatavo cieti vārītas, notīra, sagriež mazos kubiņos.