Salāti ar austersēnēm.

4 porciju pagatavošanai.
200 g austersēņu, 1/2 glāze olīveļļas, 2 sasmalcinātas ķiploku daiviņas, 1 citrona mīkstums, 1 ēdamkarote citrona sulas, 2 ēdamkarotes smalki sasmalcinātu piparmētru, 250 g makaronu, 4 gatavi, nomizoti, sasmalcināti tomāti, sāls, pipari.

Lasīt tālāk...

Uz 500 g svaigu austersēņu: 1 kg svaigu kāpostu, 1 sālīts gurķis, 1 sīpols, 2 ēdamkarotes tomātu biezeņa, 1-2 tējkarotes cukura, 2 ēdamkarotes sviesta.

Sasmalcināt kāpostus un ievietot kastrolī, pievienot sviestu, nedaudz ūdens un sautēt apmēram 1 stundu.

Lasīt tālāk...

400 g svaigo austersēņu, 200 g vārītas vistas gaļas, 4 olas, 50 g sīpolu, 50 g svaigo gurķu, 100-150 g majonēzes.

Austersēnes nomazgā, sagriež strēmelēs un vāra sālsūdenī. Olas pagatavo cieti vārītas, notīra, sagriež mazos kubiņos.

Lasīt tālāk...

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV