Sarkanā galvenā mērce: lauru lapa, pipari (zirņi) - pēc garšas, ziemas celmenes, sīpoli, kaulu smadzenes, sāls un eļļa.

Apcep smalki sagrieztus sīpolus, pievieno smalki sagrieztas sēnes, ielej sarkanvīnu un vāra līdz pusei no sākotnējā tilpuma.

Tad apvienojiet ar sarkano galveno mērci, ielieciet lauru lapu, piparu graudiņus, vāriet 10-15 minūtes, pēc kā pievienojiet sāli un eļļu. Kaulu smadzenes (150 g), kas vārītas sālsūdenī, sagriež gabaliņos, kuru svars ir 5-8 g. Pasniedzot, smadzenes liek uz gaļu un pārlej ar mērci. Mērci pasniedz ar ceptiem gaļas ēdieniem - langetu, fileju, dabīgiem jēra kotletēm, vistu, cāli.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV