Stroparijas sēnes 100 gr., kartupeļi 600 gr., sīpoli 1-2 gab., tauki 2 ēdamkarotes, milti 2 ēdamkarotes, pētersīļi, dilles, sāls.

Nomazgājiet sēnes un ielieciet aukstā sālītā ūdenī uz 2-3 stundām. Tad sagriež tos sloksnēs, liek katlā, pārlej ar ūdeni, kurā bija iemērcētas sēnes, un liek uz uguns.

Kad sēnes ir mīkstas, ielieciet kartupeļus, sagrieztos kubiņos un vāriet. Dažas minūtes pirms gatavības pievienot garšvielas, pievienojiet zupai sīpolus, apceptos taukos, un mērci pagatavotu no miltiem un taukiem. Pirms pasniegšanas apkaisa zupu ar pētersīļiem un dillēm, kurām jābūt smalki sasmalcinātām.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV