Baltais klaips 1 gab., saldais krējums 1/2 glāzes, speķis 100 gr., 1-2 mazi sīpoli, malta gaļa 500 gr., ola 1 gab., tomātu biezenis 4-5 ēdamkarotes, stroparija sēnes 200 gr., rīvēts siers 2 ēdamkarotes, tomāti, gurķi, garšaugi, sāls, maltie pipari - pēc garšas, augu eļļa 2-3 ēdamkarotes.
No klaipa nogrieziet augšējo garozu, uzmanīgi, nesalaužot, izņemiet drupatas. Ielejiet uz pusi no izņemtām drupatām saldo krējumu un pievienojiet tomātu biezeni. Smalki sagrieziet bekonu un apcepiet, pievienojiet sagrieztas sēnes, sasmalcinātu sīpolu, malto gaļu, maltu vai sagrieztu desu un visu apcepiet. Nedaudz izspiediet krējumā izmērcētas drupatas kopā ar ceptiem produktiem, pievienojiet olu, sāli, piparus un smalki sagrieztus zaļumus. Masu labi samaisa, piepilda ar to klaipu, tad liek uz cepešpannas, pārkaisa ar izkausētu sviestu un cep krāsnī 30 minūtes. Tad apkaisa ar rīvētu sieru un cep, līdz siers izkusis. Pasniedziet karstu, dekorētu ar gurķu, tomātu un sarkano piparu šķēlītēm.