Sēnes stropārija 500 g, saldais krējums 1 glāze, augu eļļa 1 ēdamkarote, krustnagliņas, kanēlis, melnie pipari (zirņi), lauru lapa pēc garšas.
Sēnes nomizo, noskalo, applaucē, sagriež šķēlēs, sāla un viegli apcep eļļā.
Pēc tam ielieciet sēnes katlā un uzlejiet tam vārītu saldo krējumu. Sasiet pētersīļus un dilles, ķekara vidū ielieciet kanēļa mizas gabalu, krustnagliņas, piparu graudiņus, lauru lapu un ielieciet katlā ar sēnēm. Sāliet sēnes, pārklājiet ar vāku un ielieciet uz 1 stundu iepriekš mēreni sakarsētā cepeškrāsnī. Kad sēnes ir gatavas, izņemiet zaļumu ķekaru un pasniedziet sēnes tajā pašā bļodā, kurā tās sautēja.