70 g svaigu šitake sēņu, pa 1 tējkarotei citrona sulas un augu eļļas, 1 šķēle baltmaizes, 1/2 ķiploka daiviņas, 10 g sviesta, 1/2 cieti vārītas olas, 1 tējkarote sasmalcinātu pikanto zaļumu, malti melnie pipari, sāls pēc garšas.

Iemērciet mazgātas un žāvētas šitake sēnes verdošā ūdenī un vāriet 5 minūtes, pēc tam nometiet tās caurdurī un ļaujiet ūdenim notecēt.

Šitake sēnes sagriež šķēlēs, sajauc ar citronu sulu, augu eļļu, sāli un maltiem pipariem.

Sarīvē maizi no vienas puses ar ķiploka daiviņu. No otras puses, maizi izklājiet ar sviestu, virsū ielieciet sagatavotās šitaki sēnes, apkaisa ar sasmalcinātu olu un zaļumiem.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV