Lai pagatavotu 2 porcijas. 1 fileja jebkuras kūpinātas baltas zivis, kas sver 150-200 g, 150 g mazu šitaki, 4 šķēles pelēkas maizes, 10 pildītas olīvas, 2 ēdamkarotes mazu konservētu sīpolu, 3 ēdamkarotes 20%-tīga biezpiena, pa 1 ēdamkarotei augu eļļas un tomātu kečupa, pa 1/2 tējkarotes melno malto piparu un cukura, 1 tējkarote vīna etiķa, 1 skābs mazs ābols, salāti.

Ielieciet salātus uz paplātes. Maizes šķēles ar zivīm liek uz salātu lapām. Sagriezt olīvas.

Nomazgājiet, nosusiniet un sagrieziet šitaki sēnes plānās šķēlēs. Sagrieziet konservētu sīpolu gredzenos. Biezpienu sajauciet ar augu eļļu, kečupu, maltiem pipariem, cukuru un etiķi. Ābolu nomizo, sagriež 4 daļās, izņem serdi un plani to iedrāz biezpiena krēmā, sajauc to ar pārējiem produktiem. Ielieciet salātus uz zivju gabaliņiem.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV