4 porciju pagatavošanai: 300 g lapu salātu, 800 g šitake sēnes, 2 olas, 60 g miltu, 100 g rīvmaizes, tauki dziļai cepšanai, 1 citrona šķēle, 8 mazi gurķi, 3 pērļu sīpoli, 1 ēdamkarote sasmalcinātu dillu, 300 g  majonēze, pipari, cukurs. 

Sagrieziet salātus gabaliņos un sakārtojiet uz šķīvja. Nomizojiet un pārgrieziet šitaki sēnes uz pusēm.

Sakuļ olas. Sēnes apviļ miltos, iemērcē olās un pēc tam apviļ rīvmaizē. Dziļi apcep. Izlieciet uz salvetes un ļaujiet taukiem iztekt. Izlieciet uz salātiem ar citrona šķēlītēm. Gurķus un sīpolus sagriež mazos kubiņos un visu sajauc ar dillēm un majonēzi. Pievieno sāli, piparus, cukuru un pasniedz ar šitake sēnēm.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV