4 porciju pagatavošanai: 250 g svaigu šitake sēņu, 3 puravu kātiņi, 6 plānas šķēles vārīta kūpināta šķiņķa, 1 ēdamkarote olīveļļas, 250 ml. saldā krējuma, 30 g rīvēta siera, garšvielas.

Šitake sēnes sagriež šķēlēs un puravus 6 cm garos gabaliņos.

Šķiņķa šķēles sagriezt uz pusēm. Sautē puravu 5 minūtes 125 ml. ūdens daudzumā. Atmest uz caurdurī un savākt ūdeni. Ietīt puravu šķiņķī un ielikt veidnē. 5 minūtes sautē šitaki eļļā. Ielejiet sīpolu buljonu. Pievieno garšvielas. Uzvāra un ielej sēņu maisījumu uz šķiņķa ruļļiem. Ielejiet saldo krējumu, apkaisa ar sieru un cep 30 minūtes 200 grādos. Pasniedz karstu.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV