4 porciju pagatavošanai: 2 olas, 3 ēdamkarotes augu eļļas, 400 g šitaki sēnes, zaļie sīpoli, 1 ķiploka daiviņa, saldie pipari 1/2 gab., sviests, vārīti rīsi 360 g, 2 ēdamkarotes sojas mērces, sāls, pipari pēc garšas .

Sakuļ olas ar 1 ēdamkaroti auksta ūdens un uzbert mazliet sāli.

Ielejiet pannā 1 ēdamkaroti augu eļļas, uzkarsējiet, ielejiet sakultas olas un vāriet lielu omleti. Tajā pašā laikā paceliet omlete malas un nolieciet dibenu, lai to apceptu. Gatavo omleti sarullē un sagriež plānās šķēlēs. Nogrieziet un izmetiet sēņu kājas, bet cepurītes sagrieziet šķēlēs. Jā tie ir pārāk lieli, iepriekš sagrieziet uz pusēm. Pannā pievieno 1 ēdamkaroti eļļas, uzkarsē, ieliec ķiplokus un zaļos sīpolus un, nepārtraukti maisot, cep tikai līdz paliek mīgsti. Ielieciet to uz šķīvja. Ielieciet pannā saldo papriku, nepārtraukti maisot, apcepiet dažas minūtes, pēc tam pievienojiet sviestu un atlikušo augu eļļu. Tiklīdz eļļa šņāc, pievienojiet sēnes un cepiet līdz mīkstam. Rīsus uzvāra un pievieno, kārtīgi sasilda, pievieno ķiploku-sīpolu maisījumu, omlete šķēles, sojas mērci.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV