100 g žāvēto austersēņu, 2 vidēji burkāni, 1 ēdamkarote miltu, sviests, pētersīļi, selerijas, lauru lapas, 10 pipara zirņi, sāls.
Trīs litru kastroli ieliek sēnes, dārzeņus, garšvielas. Ielej aukstu ūdeni un 10-15 minūtes vāra, līdz sēnes paliek mīkstas. Buljonu izkāš, izņem sēnes un sadala uz pusēm. Pusi sagriež plānās šķēles un ieliek izkāstā buljonā. Karoti miltu apcep eļļa, atšķaida ar buljonu un ielej zupa. Pie buljona pasniedz tostus. Viņi tiek sagatavoti šādi: Otru daļu vārīto sēņu izlaiž caur gaļas mašīnu, pievieno apceptos sīpolus, piparus, skābo krējumu, nedaudz balto grauzdiņu, vienu olas dzeltenumu, sāli. Visu samaisīt un nosmērēt ar šo pastēti klaipa šķēles bez garozes. Pastēta biezums 1 centimetrs. Pavirs uzsmērē sakultajo olu un cep uz veidņa ieziesta ar sviestu cepeškrāsnī, līdz grauzdiņi paliek brūni.