4 porciju pagatavošanai.
8 tomāti, 150 g marinēto vai sālīto austersēņu, 2 olas, 100 g sīpolu, 15 g augu eļļas, 50 g majonēzes, maltie pipari, sāls pēc garšas, dilles.


Gatavos, ne pārāk lielus (vēlams vienādus pēc izmēra) tomātus mazgā, no kātiņa gala nogriež 1/4 - 1/5 daļu, un no vidus ar tējkaroti izņem sēklas ar sulu.

Iekšpusē tomātus pārkaisīt ar sāli un pīpariem, tad piepildīt ar malto gaļu, virs mazliet apliet ar majonēzi un apkaisīt ar dillēm. Sagatavotos tomātus izlikt uz šķīvja ar papīra salveti, un izrotāt ar zaļumiem, vai salātu lapām.
Maltās gaļas sagatavošana: Sēnes smalki sasmalcināt un sajaukt ar sasmalcināto, apceptu augu eļļā, sīpolu un vārītām olām. Maltajā gaļā, var pievienot nedaudz ķiploku.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV