4 porciju pagatavošanai.
Mīkla: 125 g biezpiena, 250 g miltu, 2 olas, sviests 30-50 g, piens 250-300 g, sāls, cukurs.
Pildījums: majonēze, 500 g austersēņu, 2-3 tomāti, lečo vai saldie pipari un kečups, 300-400 g siera, sīpols 1-2 gab.


Mīklu: sajaukt miltus ar pienu, tad pakāpeniski pievienot visu pārejo. Atritināt mīklu un izlikt uz cepešpannu ieeļļotu ar sviestu.

Pa virsu mīklu pārlej ar majonēzi. Sēnes, sīpolus, lečo apcep uz pannas. Tomātus sagriež plānās šķēlītēs un saliek uz mīklas sakārtotās rindās, pēc tam vienmērīgi izkārtot apcepto maisījumu. Virsmu dāsni pārkaisa ar sarīvēto sieru un aplej ar majonēzi. Cep cepeškrāsnī 20-30 minūtēs pie temperatūras 180-200 C°.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV