300 g svaigo austersēņu, 300 g vārītas vistas gaļas, 3 olas, 2 sīpoli, 100 g svaigo gurķu, 100 g plūmju, 100-150 g majonēzes.



Žāvētas plūmes izmērcē ūdenī, izņem kaulus un izliek pirmo slāni uz šķīvja. Aplej virsu ar majonēzi. Otrā kārta - vārīta vistas gaļa, sagriezta kubiņos. Aplej ar majonēzi. Trešā kārta - svaigas austersēnes ceptas ar sasmalcinātiem sīpoliem. Aplej ar majonēzi. Ceturtā kārta - cieti vārītas olas sasmalcinatas nelielos kubiņos. Aplej ar majonēzi. Pavirs - svaigie gurķi, sarīvētie uz rupjas rīves.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV