4 porciju pagatavošanai.
200 g austersēņu, 1 iepakojums krabju nūjiņu, 200 g bulgāru piparu, 2 sīpoli, 1 galviņa ķīnas kāpostu (vai salāts), garšaugi, 1 sinepju tējkarote, 1/4 vīna etiķa glāze, 1/3 saulespuķu eļļas glāze. Visas sastāvdaļas (izņemot zaļumus), vajag sagriezt lielos salmiņos, bet krabju nūjiņas diagonāli.
Izziest ar saulespuķu eļļu cepešpannu, apcept sīpolus un sēnes, pievienot sagrieztus piparus, apcept līdz paprika kļūst mīksta. Atcelt malā. Sagriezt ķīnas kāpostus un krabju nūjiņas. Visu samaisīt. Atsevišķā bļodā padarīt mērci: samaisīt sasmalcinātos zaļumus, 1/4 tējkaroti sāls un melno piparu, 1/2 tējkaroti cukura, sinepju karoti, saulespuķu eļļu un etiķi. Ar šo mērci aplej salātu, visu samaisa. Pasniedz aukstu. Visas sastāvdaļas (izņemot zaļumus), vajag sagriezt lielos salmiņos, bet krabju nūjiņas diagonāli. Pagatavošanas laiks - 65 min.