4 porciju pagatavošanai. 200 g speķa bez garozas, 50 g sviesta vai margarīna, 450 g austersēnes, pārgrieztas uz pusēm, 3 ēdamkarotes miltu bez virsas, sāls, pipari, 1 ēdamkarote izspiestas citrona sulas, 2 ēdamkarotes svaigu sasmalcinātu pētersīļu.

Vienā kārtā izklājiet bekonu lielā plakanā bļodā. Brīvi pārklājiet ar absorbējošu papīru un turiet ar jaudu "10" 2–3 minūtes, līdz bekons ir pagatavots.

Nosusiniet to ar papīru, rupji sasmalciniet un ielieciet servēšanas bļodā. Ielieciet sviestu vidēja lieluma traukā un izkausējiet ar jaudu "10" 45 sek. Pievienojiet sēnes un vāriet ar jaudu "10" līdz 4-5 minūtes, līdz sēnes kļūst mīkstas. Pārnes sēnes ar putu karoti bļodā ar bekonu, samaisa. Pievienojiet miltus atlikušajam sviestam. Tad pakāpeniski ielej pienu. Gatavojiet ar jaudu 10 4–5 minūtes, līdz maisījums sabiezē. Maisiet enerģiski un bieži. Sāliet, piparojiet, pievienojiet citrona sulu, pētersīļus. Pārlejiet mērci uz sēnēm un bekonu, labi samaisiet. Uzturiet ar jaudu "10" 1–2 minūtes.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV