8 porciju gatavosanai: 1 vista, 1 glāze austersēņu, 1/2 glāzes skāba krējuma, 1/2 citrona, 2 ķiploka daiviņas, sāls, pipari, garšviela.
Nomazgājiet vistu un kārtīgi noņemiet no tās ādu. Visu gaļu nogriež un sagriež mazos gabaliņos. Ielieciet sasmalcinātas sēnes, sāli, pārlejiet ar citronu sulu, izspiediet ķiplokus, pievienojiet garšvielas pēc garšas.
Samaisiet un ļaujiet nostāvēties 1/2-1 stundu. Ar iegūto pildījumu ne pārāk blīvi aizpildiet vistas ādu, ielociet griezumu vietās, lai pildījums nebūtu redzams (varat to sasiet ar diegiem). Ielieciet uz cepešpannas un biezi izklājiet ar skābu krējumu. Cep cepeškrāsnī, nepārgriežot, līdz kraukšķīgai garozei, periodiski ielejot sulu, kas izdalās. Var pasniegt karstu un aukstu. Veselas vistas vietā jūs varat ņemt vistas kājas.