Liellopu gaļa bez kauliem - 1,5 kg, austersēnes - 500 g, siers - 100 g, kūpinātas ribiņas - 500 g, 100 g augu eļļas, sviests 50 g.
Sagrieziet gaļu pāri šķiedrām lielos gabalos, kuru biezums ir 0,5–1 cm, un labi sakuliet. Sāli, piparo un atliec malā.
Sagrieziet austersēnes un apcepiet, lai no tām atbrīvotos vairāk šķidruma, ko pēc tam izlej izlietnē. Sarīvē sieru.
Gaļu, taukus nogriezt no ribām un smalki sagriezt. Sajauciet gaļu no ribām, austersēnes, sieru. Tas ir pildījums. To ir jāuzliek uz gaļas gabaliem, un šos gabalus savīt ruļļos un savilkt kopā ar diegu (pretējā gadījumā vārīšanas laikā tie atloksies). Tad jūs varat izvēlēties trīs gatavošanas iespējas: