Liellopu gaļa bez kauliem - 1,5 kg, austersēnes - 500 g, siers - 100 g, kūpinātas ribiņas - 500 g, 100 g augu eļļas, sviests 50 g.

Sagrieziet gaļu pāri šķiedrām lielos gabalos, kuru biezums ir 0,5–1 cm, un labi sakuliet. Sāli, piparo un atliec malā.

Sagrieziet austersēnes un apcepiet, lai no tām atbrīvotos vairāk šķidruma, ko pēc tam izlej izlietnē. Sarīvē sieru.

Gaļu, taukus nogriezt no ribām un smalki sagriezt. Sajauciet gaļu no ribām, austersēnes, sieru. Tas ir pildījums. To ir jāuzliek uz gaļas gabaliem, un šos gabalus savīt ruļļos un savilkt kopā ar diegu (pretējā gadījumā vārīšanas laikā tie atloksies). Tad jūs varat izvēlēties trīs gatavošanas iespējas:

  1. Ielieciet dziļā pannā, ielejiet skābo krējumu, apkaisiet ar sieru un ielieciet cepeškrāsnī, uzkarsētā līdz 250 C uz 20-30 minūtēm.
  2. (labāk). Ielejiet pannā daudz saulespuķu eļļas, uzkarsējiet to, iemetiet tajā sviesta gabalu, ielieciet ruļļus un apcepiet 15-20 minūtes (tas tiek ļoti ātri apceptas, jo pildījums ir gatavs un to vajadzētu tikai sasildīt, bet gaļa jau ir atsista.
  3. Sagriežot ruļļus, atlikušās ribas ievietojiet to vidū. Cep cepeškrāsnī (bez skāba krējuma). Sanāk gardēdis ruļļos uz ribām. Tikai atceraties, ka pēc vārīšanas jānoņem  diegu!

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV