250 g makaronu, sāls, 600 g austersēņu, 1 sīpols, 4 tomāti, 1/2 ķekars pētersīļu, 4-5 ēdamkarotes olīveļļas, 400 ml. piena, 150 g mīkstā siera, 4 olas, pipari.
Vāra makaronus sālītā ūdenī. Sēnes nomizojiet, mazgājiet un sasmalciniet mazos gabaliņos. Sīpolu nomizo un sagriež kubiņos, nomazgā tomātus, sagriež šķēlēs.
Nomazgājiet, nosusiniet pētersīļus un pēc tam smalki sacirtiet. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Apcep sēnes nelielās porcijās karstā olīveļļā. Izņemiet no pannas. Apcept sīpolu kubiņus eļļā. Maisot, ievieš pienu un sieru, pēc tam olas. Apkaisa ar pētersīļiem. Nosusiniet makaronus. Ielieciet tos eļļotā formā. Augšā izliec sēnes, dārzeņus un pārlej ar mērci. Cep 40 minūtes.