12 porciju gatavošanai. Uz 12 žuljena trauciņiem: 1 vista, 200 g svaigu austersēņu (drīkst žāvetas - tad mazāk), 200 g kūpināta šķiņķa vai šķiņķa, 2 sīpoli, 100 g skāba krējuma, 100 g mīksta siera, 40–45 olīvas .

Vistas vāra līdz gatavībai, sāla buljonu.

Paņemiet sēnes (sausās iepriekš iemērcējot), smalki sagriežiet tās un apcepiet ar sīpoliem. Gatavu vistu sadalīt un smalki sacirst. Tik pat smalki sacirst šķiņķi. Katrā žuljena trauciņā ielieciet vienādās proporcijās vistu, šķiņķi, sēnes, pa 2-3 gab. olīvas un pa tējkaroti ar kaudzīti skāba krējuma virsū (tieši šādā secībā). Ielejiet buljonu (vēlams karstu). Katru žuljena trauciņu pārklājiet ar siera šķēli, ielieciet uzkarsētā līdz 200 grādiem cepeškrāsnī. Gatavību nosaka siera izkausēšana. Gatavošanas laiks 60 minūtes.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV