500 g austersēnes, 2 sīpoli, 3 ēdamkarotes augu eļļas, 1/2 glāzes skāba krējuma, 2 ēdamkarotes rīvēta siera, 1 saldais pipars, 3 tomāti, 1 lauru lapa, sāls pēc garšas.
Smalki sagrieziet sīpolu, ielieciet bļodā ar eļļu un 2-3 minūtes turiet cepeškrāsnī ar jaudu 700.
Pievienojiet smalki sagrieztas sēnes un gatavojiet 2-3 minūtes ar jaudu 1000, katru minūti maisot. Pievienojiet sasmalcinātu šķēlēs papriku, tomātu riņķus, skābo krējumu, lauru lapu, sāli. Sautē zem vāka uz lēnas uguns 15-20 minūtes 700 jaudu līmenī. Noņemt vāku, samaisīt, apkaisa ar rīvētu sieru un ļaujiet nostāvēties cepeškrāsnī vēl 1-2 minūtes ar 1000 jaudas līmeni, lai siers kūst. Pasniedziet ar vārītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezeni un svaigu dārzeņu salātiem.