Svaigas austersēnes 230 g, svaigi kartupeļi 90 g, augu eļļa 20 g, sāls 3 g, maltie melnie pipari 2 g, pētersīļi 5 g.
Vāra austersēnes veselas līdz pusei vārītas, sagriež šķēlēs un apcep augu eļļā. Kartupeļus vāriet “uniformā”, nomizojiet un sagrieziet šķēlēs. Apcep augu eļļā.
Sīpolus sagriez mazos kubiņos un apcep līdz vārīšanai. Ielieciet slāņos uz porcijas pannas: kartupeļus, sīpolus, sēnes un cepiet cepeškrāsnī. Pasniedziet tajā pašā pannā, dekorējot ar zaļumiem.
Cits variants: Šajā gadījumā porciju pannā ievieto kartupeļus, sīpolus, sēnes, skābo krējumu un rīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī. Pasniedz to pannā, kas dekorēta ar zaļumu zariņu.