1 kg cūkgaļas, 3 āboli vai bumbieri, 300 g austersēņu, 1 sīpols, 1 ķiploku daiviņa, 100 g siera, 250 g majonēzes, sāls, pipari pēc garšas.

Cūkgaļu sagriež lielos gabalos, tā, ka vēlāk tos būtu ērti sarullet.

Gabalus atsit, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Atstāj uzsūkties. Šajā laikā gatavo pildījumu. Uz pannas uzlej mazliet eļļas, izliek sēnes (sēnes var būt svaigas, vai konservētas). Kad sēnes apceptas, uzliek smalki sagrieztu sīpolu. Kad sīpoli kļūs zelta krāsa (galvenais nenokavēt), saliek ābolu (bumbieru) šķēlītēs. Kad visa masa būs gatava, ieliek sviesta gabaliņu, samaisa. Pildījums ir gatavs. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 C°. Izliek pildījumu uz katru gaļas gabalu un sarulle. Izliek ruletes uz cepešpannu, nosmērē ar majonēzi. Ieliek cepeškrāsnī uz 30 minūtēm. 10 minūtes pirms gatavības apkaisa ar rīvēto sieru.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV