500 g austersēņu, 2 ēdamkarotes augu eļļas, 3 sīpoli, 1 burkāns, 1 pētersīļu sakne, 1/4 kāposti, 6 - 8 kartupeļi, 2 ēdamkarotes tomātu pastas, 1/2 glāzes skāba krējuma, 1 glāze ūdens, 2 ēdamkarotes smalki sagriztu diļļu un loku.
Sīpolus sagriež plānās šķēlēs, ieliek traukā ar eļļu un tur krāsnī 2 - 3 minūtes. Pievieno sagrieztas sēņes, sāli un ieliek krāsnī uz 3 - 4 minūtēm. Tad nosedz ar vāku un tur siltumā. Kāpostus, burkānus un pētersīļu saknes, sagrieztas smalkās sloksnēs, samaisa traukā ar augu eļļu un ļauj nostāvēties šajā krāsnī 2 - 3 minūtes, pēc tam virsū liek sagrieztos šķēlītēs kartupeļus, ielej ūdeni un turpina sautēt zem vāka 2-3 minūtes. Visbeidzot, pievieno sēnes, pārlej ar tomātu pastu sajaukto ar skābu krējumu, visu labi samaisa, apkaisa ar lokiem un dillēm un ievieto krāsnī vēl uz 3 - 5 minūtēm. Sagatavošanas laiks 30 minūtes.