Izņem no vistas visus kauliņus. Sagatavo plānas pankūkas (5-6 gabalus), un uzsmērē katru ar sasmalcinātām sēnēm (kaltētas vai svaigas austersēnes novāra un apcep ar sasmalcinātiem sīpoliem) un sasmalcinātām vārītam olām. Katru pankūku sagriež un aizpilda ar tām vistu: vienu pankūku sagriež uz pusēm un pusītes ieliek spārnos, divas pankūkas salikt vistas kājiņās, un pārējos - rumpī.

Tad aizšūj vistu (visus caurumus), un ieberzē ar garšvielām ar majonēzi. Ietīt folijā un likt uz cepešpannas cepeškrāsnī (obligati aizpildiet pannu līdz pusei ar ūdeni: vārīšanas laikā ūdeni jāpielej). Kad vista ir gatava, pagaida, līdz tā nedaudz atdzesē, un uzlikt zem spiediena (kastrolis ar ūdeni) apmeram uz divam stundām. Atbrīvo vistu no diegiem, sagriež gabaliņos uz porcijām.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV