6 porciju pagatavošanai.
1 kg cūkgaļas, 100 g kāpostu, 500 g sīpolu, 200 g svaigo austersēņu, 1 tomāts, 1 saldā paprika (sarkana), 15-20 gab žāvētu melno plūmju (bez kauliņiem).
Mērcei: 100 g majonēzes, 1 ēdamkarote tomātu mērces, ola, zaļumi.



Produktus sagriež šķēlēs vidēja lieluma, saliek veidnē slāņos šādā secībā: cūkgaļa, kāposti, sīpoli, sēnes, tomāti, pipari. Visu aplej ar mērci no majonēzes, tomātu mērces, smalki sakapātas cieti vāritas olas un sagrieztiem zaļumiem. No augšas izliek melnas plūmes. Sautē uz lēnas uguns 40 minūtes cepeškrāsnī, ne maisot!

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV