500 g aitas vai cūkgaļas, 500 g pupiņu pakšu, 250 g austersēņu, 2 sīpoli, 2 ēdamkarotes tomātu pastas, 4 tomāti, 1 ola, 1 tējkarote miltu, nedaudz skāba krējuma, 1/2 glāzes rīvēta siera, sāls un pipari.



Gaļu sagriež kubiņos un apcep ar sasmalcinātiem sīpoliem un tomātiem. Kad gaļa būs gatava uz pusi, pievieno pupiņu pākstis, salauztās uz pusēm, pārlej ar karstu ūdeni, pieber sāli, piparus un sautē uz lena uguns. Sēnes sagriež šķēlēš, sautē, līdz paliek mīkstas, pievieno tomātu pastu, olu un skābo krējumu, apkaisa ar miltiem, vēl mazliet sautē. Tad sajauc sēnes ar pupiņām, apkaisa ar rīvētu sieru un uz īsu laiku ieliek cepeškrāsnī, lai ēdiens sarecē.

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV