Otrie ēdieni ar austersēnēm.

150 g aknu, 50 g cepto austersēņu, 30 g apcepto eļļā sīpolu, 100 g cepto kartupeļu, 100 g skāba krējuma.

Aknas sagriez šķēlēs, apviļā miltos, apcep, pievieno ceptas sēnes, un ceptos sīpolus, ceptos kubiņos kartupeļus, skābo krējumu, sāli, piparus.

Lasīt tālāk...

250-300 g nūdeles, 1-2 sīpoli, 150-200 g austersēņu, 1-2 paprikas, 150-200 g pupiņu pakšu, 50 g sojas mērces, sarkanie pipari, loki.

Vāra nūdeles līdz gatavībai. Sautē sīpolus, sagriestos pusriņķīšos, pievieno sēnes. Saldo papriku sagriež plānās strēmelēs un cep 5-7 minūtes līdz sēņu gatavības.

Lasīt tālāk...

400 g sterilizētu sojas pupiņu, 100 g sīpolu, 100 g puravi, 100 g svaigu saldo piparu, 30 g kaltētu austersēņu, 50 g augu eļļas, 2 saldie (zaļā krāsā) rutki, 8 ķiploku daiviņas, 1 tējkarote cietes, samaisītās 100 g vīnā, 1 ēdamkarote sojas majonēzes, sāls.

Sēnes imērcē aukstā ūdenī, pēc 30 minūtēm izkāsa, sagriež gabaliem un sagriež dārzeņus.

Lasīt tālāk...

250 g burkānu, 250 g puravu, 2 sīpoli, 100 g austersēnes, 150 g zaļie zirnīši, 4 ēdamkarotes sojas mērces.

Blanšē sagrieztos šķēlīties burkānus 125 ml karstajā ūdenī vai buljonā 3 minūtes. Ielej buljonu atsevišķā traukā.

Lasīt tālāk...

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV