150 g aknu, 50 g cepto austersēņu, 30 g apcepto eļļā sīpolu, 100 g cepto kartupeļu, 100 g skāba krējuma.
Aknas sagriez šķēlēs, apviļā miltos, apcep, pievieno ceptas sēnes, un ceptos sīpolus, ceptos kubiņos kartupeļus, skābo krējumu, sāli, piparus.
Gaļu sagriež mazos gabalos, apcep, pievieno nedaudz buljona un sautē. Svaigās sēnes rūpīgi nomazgā, sagriež un apcep un sīpoliem. Burkānus sagriež salmiņos, kartupeļus lielak - kubiciņos.
250-300 g nūdeles, 1-2 sīpoli, 150-200 g austersēņu, 1-2 paprikas, 150-200 g pupiņu pakšu, 50 g sojas mērces, sarkanie pipari, loki.
Vāra nūdeles līdz gatavībai. Sautē sīpolus, sagriestos pusriņķīšos, pievieno sēnes. Saldo papriku sagriež plānās strēmelēs un cep 5-7 minūtes līdz sēņu gatavības.
400 g sterilizētu sojas pupiņu, 100 g sīpolu, 100 g puravi, 100 g svaigu saldo piparu, 30 g kaltētu austersēņu, 50 g augu eļļas, 2 saldie (zaļā krāsā) rutki, 8 ķiploku daiviņas, 1 tējkarote cietes, samaisītās 100 g vīnā, 1 ēdamkarote sojas majonēzes, sāls.
Sēnes imērcē aukstā ūdenī, pēc 30 minūtēm izkāsa, sagriež gabaliem un sagriež dārzeņus.
250 g burkānu, 250 g puravu, 2 sīpoli, 100 g austersēnes, 150 g zaļie zirnīši, 4 ēdamkarotes sojas mērces.
Blanšē sagrieztos šķēlīties burkānus 125 ml karstajā ūdenī vai buljonā 3 minūtes. Ielej buljonu atsevišķā traukā.