Otrie ēdieni ar austersēnēm.

500 g austersēņu, 2 ēdamkarotes augu eļļas, 3 sīpoli, 1 burkāns, 1 pētersīļa sakne, 1/4 kāpostu galviņas, 6 līdz 8 kartupeļi, 2 ēdamkarotes tomātu pastas, 1/2 glazes skāba krējuma, 1 glāze ūdens, pa divām ēdamkarotēm smalki sagrieztu dillu un maurloku.

Sagrieziet sīpolu plānās šķēlēs, ielieciet bļodā ar eļļu un 2 līdz 3 minūtes turiet cepeškrāsnī ar jaudu 7.

Lasīt tālāk...

500 g austersēņu, 1 sīpols, 2 ēdamkarotes sviesta, 2/3 glāzes skāba krējuma, 1 olas dzeltenums, 2 ēdamkarotes rīvēta siera, 2 ēdamkarotes sasmalcinātu diļļu, 2 ēdamkarotes ūdens, pipari un sāls pēc garšas.

Sagrieziet sīpolu plānos riņķos, ielieciet bļodā ar eļļu un ļaujiet nostāvēties cepeškrāsnī 2-3 minūtes 700 jaudu līmenī.

Lasīt tālāk...

250 g makaronu, sāls, 600 g austersēņu, 1 sīpols, 4 tomāti, 1/2 ķekars pētersīļu, 4-5 ēdamkarotes olīveļļas, 400 ml. piena, 150 g mīkstā siera, 4 olas, pipari.

Vāra makaronus sālītā ūdenī. Sēnes nomizojiet, mazgājiet un sasmalciniet mazos gabaliņos. Sīpolu nomizo un sagriež kubiņos, nomazgā tomātus, sagriež šķēlēs.

Lasīt tālāk...

Austersēnes 200 g, 3 sīpolu galvas, 70 g sviesta, 50 g sinepes, 2 ēdamkarotes miltu, 1 ūdens glāze, cukurs, pipari, sāls.

Apcepiet smalki sagrieztu sīpolu eļļā, sagriziet austersēnes, uzberiet sāli un piparus.

Sautē, līdz sēnes kļūst mīkstas, pievienojot ūdeni.

Lasīt tālāk...

Austersēnes 1 kg, sviests 50 g, sīpoli 100 g, tomātu sula 100 g, sāls, pētersīļi.

Apcepiet smalki sagrieztus sīpolus sviestā, pievienojiet mazgātas un sasmalcinātas sēņu šķēles, sāli un sautējiet 5-10 minūtes.

Lasīt tālāk...

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV