Otrie ēdieni ar austersēnēm.

400 g teļa gaļas vai cūkgaļas, 500 g balto kāpostu, 1 liels sīpols, 2 saldo piparu paksti, 200 g austersēņu, 1 ķiploku daiviņa, 1 tējkarote malto sarkano piparu, 1 litrs liellopu buljona, 2 glazes rīsu, sāls, pipari, 2 ēdamkarotes margarīna vai augu eļļas.

Gaļu sagriež kubiņos 2 reiz 2 cm, apcep taukos, pievieno sasmalcināto sīpolu.

Lasīt tālāk...

750 g kartupeļu, 500 g svaigu austersēņu, 1-2 sīpoli, 100 g skāba krējuma, pētersīļi, sāls, 3 ēdamkarotes eļļas.

Notīritas un nomazgātas svaigas sēnes aplej ar verdošu ūdeni, sagriež un apcep pannā ar sīpoliem.

Lasīt tālāk...

500 g aitas vai cūkgaļas, 500 g pupiņu pakšu, 250 g austersēņu, 2 sīpoli, 2 ēdamkarotes tomātu pastas, 4 tomāti, 1 ola, 1 tējkarote miltu, nedaudz skāba krējuma, 1/2 glāzes rīvēta siera, sāls un pipari.

Lasīt tālāk...

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV