Svaigas austersēnes, sīpoli, saulespuķu eļļa, melnie pipari, maltie melnie pipari, skābais krējums, dilles, petersiļi.
Sagriež sēnes, sautē pannā, pievieno sīpolus, skābo krējumu pievieno divas reizes - 10 un 5 minūtes līdz gatavībai.
500 g austersēņu, 1-2 sīpoli, 30 g sviesta, 1 olas dzeltenums, 100-150 g skāba krējuma, sāls, melnie pipari, dilles pēc garšas.
5 porciju pagatavošanai.
Pankūkām: 1 1/2 glazes miltu, 2 olas, 1 tējkarote cukura, sāls uz naža gala, 1 glāze piena, 1 glāze ūdens, 2 - 3 ēdamkarotes augu eļļas.
400-500 g austersēņu cepurīšu, 2 olas, 50 g miltu, 40 g sausiņu, 30 g augu eļļas, melnie pipari, sāls pēc garšas.
Austersēņu cepurītes vāra 5 minūtes ūdenī, izkāš, uzber sāls, piparus un apviļā miltos.
1 kg austersēņu, 2 ēdamkarotes želatīna.
Vāra sēnes sālsūdenī, atdzesē un smalki sakapā. Sagatavo želatīnu (uz 2 ēdamkarotēm želatīna glāze auksta vārīta ūdens) un tur to trīs ceturtdaļas no stundas līdz uzbriedīs.