Otrie ēdieni ar austersēnēm.

Svaigas austersēnes, sīpoli, saulespuķu eļļa, melnie pipari, maltie melnie pipari, skābais krējums, dilles, petersiļi.

Sagriež sēnes, sautē pannā, pievieno sīpolus, skābo krējumu pievieno divas reizes - 10 un 5 minūtes līdz gatavībai.

Lasīt tālāk...

400-500 g austersēņu cepurīšu, 2 olas, 50 g miltu, 40 g sausiņu, 30 g augu eļļas, melnie pipari, sāls pēc garšas.

Austersēņu cepurītes vāra 5 minūtes ūdenī, izkāš, uzber sāls, piparus un apviļā miltos.

Lasīt tālāk...

1 kg austersēņu, 2 ēdamkarotes želatīna.

Vāra sēnes sālsūdenī, atdzesē un smalki sakapā. Sagatavo želatīnu (uz 2 ēdamkarotēm želatīna glāze auksta vārīta ūdens) un tur to trīs ceturtdaļas no stundas līdz uzbriedīs.

Lasīt tālāk...

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV