1 kg cūkgaļas, 3 āboli vai bumbieri, 300 g austersēņu, 1 sīpols, 1 ķiploku daiviņa, 100 g siera, 250 g majonēzes, sāls, pipari pēc garšas.
Cūkgaļu sagriež lielos gabalos, tā, ka vēlāk tos būtu ērti sarullet.
300 g austersēņu, 1 sīpols, 1 burkāns, skābs krējums, pipari, lauru lapas, garšvielas pēc garšas.
Augu eļļā atsevišķi apcep sīpolus, burkānus, sēnes.
1,5 kg labas zivs, 200 g austersēņu, 1 sīpols, 50 g sviesta, 1 ēdamkarote pētersīļu, sāls un pipari pēc garšas.
Mērcei: 2 ēdamkarotes sviesta, 1 ēdamkarote miltu, 1,5 glazes zivju buljona, 1/4 glazes baltvīna, pusglazes saldā krējuma, 3 olu dzeltenumi, citronu sulu pēc garšas.
8 porciju pagatavošanai.
500 g kartupeļu, 500 g svaigo austersēņu, 1 ola, 1/2 glāzes miltu, 100 g sviesta, 1/2 tējkarotes sāls, 1/4 tējkarotes pipari.
4 porciju pagatavošanai.
1 kg austersēņu, 100 g majonēzes, 100 g kausēta siera, 3 kartupeļi, 1 sīpols, 2 ķiploki, 3 tomāti, 1 bulgāru pipars, sāls, garšaugi.
Cep sēnes saulespuķu eļļā. Sagriež kartupeļus gredzenos.