Marinētas austersēnes 300 g., 5 olas, 1/2 glāze konservētu zaļo zirnīšu, 1/2 glāzes augu eļļas, 1 sīpols, 1/2 glāze piena, pipari, sāls pēc garšas.
No marinādes izņem sēnes, sasmalcina salmiņos, sakarsētā pannā 5-7 minūtes apcep kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem, 5-7 minūtes, pievieno sāli un zirņus.
4 porciju pagatavošanai: 1 karpa, 1-1,5 glāzes svaigu vai saldētu austersēņu, 1 ķekars selerijas, 2 sīpoli, 2 ēdamkarotes skāba krējuma, 2 ēdamkarotes majonēzes, 1 tējkarote sāls, pipari, 1 glāze ūdens.
Notīriet zivis, izņemiet zarnas, ielieciet formā. Karpas iekšpusē ielieciet sēnes, nedaudz sīpolu un selerijas.
Nomazgājiet un sasmalciniet svaigas austersēnes, pievienojiet pienā samērcētu maizi un izspiestu maizi, visu samaisiet un izlaidiet caur gaļas mašīnu. Tad pievienojiet jēlas olas, sāli, piparus.
Austersēnes 1 kg, sviests 100 g, vīns 100 g, milti 50 g, ķiploki, pētersīļi, pipari.
Apcep eļļā nomizotas un sasmalcinātas sēnes, pievieno smalki sagrieztus ķiplokus, pētersīļus, sāli un miltus.
500 g austersēnes, 2 sīpoli, 3 ēdamkarotes augu eļļas, 1/2 glāzes skāba krējuma, 2 ēdamkarotes rīvēta siera, 1 saldais pipars, 3 tomāti, 1 lauru lapa, sāls pēc garšas.
Smalki sagrieziet sīpolu, ielieciet bļodā ar eļļu un 2-3 minūtes turiet cepeškrāsnī ar jaudu 700.