Otrie ēdieni ar austersēnēm.

Svaigas austersēnes 500 g, milti 1/2 glāze, 1 ola, 1/2 glāze piena, 2 ēdamkarotes augu eļļas, 1 tējkarote cukura, sāls pēc garšas.

Sēnes nomizojiet, nogrieziet kājas, bet cepures nomazgājiet un vāriet nelielā ūdens daudzumā, izņemiet no buljona un nosusiniet. Sēņu novārījums un kājas izmantot citu ēdienu pagatavošanai.

Lasīt tālāk...

4 porciju pagatavošanai. Zandarta fileja - 1 kg., augu eļļa, 1 sīpols, burkāni - 2 gab., austersēnes - 300 g, skābs krējums vai majonēze - 200 g, siers - 200 g.

Cepiet zandarta fileju uz lielas uguns vārošā eļļā no abām pusēm (ne līdz gatavībai).

Lasīt tālāk...

12 porciju gatavošanai. Uz 12 žuljena trauciņiem: 1 vista, 200 g svaigu austersēņu (drīkst žāvetas - tad mazāk), 200 g kūpināta šķiņķa vai šķiņķa, 2 sīpoli, 100 g skāba krējuma, 100 g mīksta siera, 40–45 olīvas .

Vistas vāra līdz gatavībai, sāla buljonu.

Lasīt tālāk...

Austersēnes 750 g, 6 pākstis zaļo piparu, 1 sīpolu galva, 50 g tauku, 1 ēdamkarote miltu, 3 tomāti, sāls, ķimenes, pētersīļi. 

Sēnes, papriku un sīpolus sasmalciniet un sautējiet karstos taukos, pēc tam pievienojiet ķimenes, nedaudz karsta ūdens, miltus un sautējiet līdz gatavības.

Lasīt tālāk...

 

    Информация о Прибалтике. Гостиницы. Рекомендации, описание и фотоальбомы туристических поездок.   Top.LV