800 g sarkanās gaļas (galvenās) mērces, 150 g austersēņu, 200 g tomātu sulas, 40 g burkānu, 40 g pētersīļa saknes, 70 g sīpolu, 170 g saldo papriku, 30 g vīna etiķis, 50 g krējuma margarīna, 100 g sausa sarkanvīna, 30 g sviesta, 40 g pētersīļu, garšvielas.
Sagrieztas saknes, sīpolus, saldos papriku sautē, pievieno tomātu sulu, etiķi, garšvielas, pārklāj ar vāku un vāra uz lēnas uguns 7 - 10 minūtes.
Pēc tam apvienojiet ar sarkanu (galveno mērci) un vāriet 15-20 minūtes. Mērces saturu ierīvē caur sietu, ieliek smalki sagrieztas vārītas sēnes un atkal uzvāra. Gatavajā mērcē ielej vīnu un pievieno sviestu.